Cobra museum, Amstelveen

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 11 maart 2018

Vandaag gaan wij het Cobra museum bezoeken. Er is dan een tentoonstelling van Eugene Brands: van huiskamer tot heelal. Het omvangrijke overzicht met meer dan honderd werken is een reis langs de diverse periodes van Brands oevres, beginnend in zijn huiskamer en eindigend in het heelal. Daarbij komen o.a. aan bod Brands surrealistische werk uit de de jaren 1940 en 1950. Voor verdere informatie www.cobramuseum.nl.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.