Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Dagje Amsterdam: Paleis op de dam

Datum: 
Zaterdag 21 september 2019

Middenin de hoofdstad staat dit koninklijke paleis.
Het speelt een belangrijke rol bij staatsbezoeken en prijsuitreikingen. Daarnaast is het opengesteld voor bezoekers. Een levendig gebouw met imposante zalen en salons vol koninklijke allure!
Het paleis is het grootste en meest indrukwekkende van de gouden eeuw.
Oorspronkelijk is het niet gebouwd als paleis, maar als stadhuis.
Architect Jacob van Campen ontwierp een gebouw dat macht en rijkdom in de zeventiende eeuw weerspiegelde. Daarom wil ik dit bijzondere monument van Nederland bezichtigen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.