Diner op Tweede Kerstdag met korte stadswandeling Amsterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Dinsdag 26 december 2017

Op Tweede Kerstdag wil ik gezellig uit eten gaan met een groepje.

Mijn bedoeling is om het te combineren met een kleine stadswandeling.

Bij Het Karbeel, een kaasfondue-restaurant aan de Warmoesstraat 16 in Amsterdam kun je heerlijk eten, uiteraard kaasfondue, maar ook andere mogelijkheden voor een goede prijs (zie de website van het restaurant).

In deze buurt van Amsterdam zijn diverse mogelijkheden, zoals de prachtige etalages bekijken van De Bijenkorf bijvoorbeeld. Is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van het weer dan.

Ik hoop op jullie komst, zodat we er een gezellige maaltijd van kunnen maken.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.