In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Welkomstaanbieding nu € 1.

Fabeltjesland - Een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant - Rotterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 3 november 2018

Hallo Meneer de Uil, waar breng je ons naar toe? Wie kent het niet? Binnenkort is er een tentoonstelling:
‘Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant’,deze tentoonstelling brengt een hommage aan het best bekeken Nederlandse kinderprogramma ooit: de Fabeltjeskrant. Op de dag van de opening is het precies 50 jaar geleden dat de serie voor het eerst op de televisie werd uitgezonden.
Bezoekers krijgen een uniek kijkje in de Rotterdamse ontstaansgeschiedenis van Fabeltjeskrant en leren hoe de serie 50 jaar geleden, zonder de technieken van nu, is gemaakt. Hoe bewoog de snavel van Meneer de Uil, hoe knipoogde hij en hoe groot waren de dieren in het echt? Deze en nog meer markante details worden in de tentoonstelling onthuld.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.