Festival Imaginarium - Treed binnen in een wondere wereld! - Tytsjerk

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 20 augustus 2017

Dit weekend kun je in park Vijversburg binnentreden in een hele andere wereld. Je ziet ridders, jonkvrouwen en ook andere wonderlijke figuren. Er is muziek, lekker eten en er zijn verschillende verrassende kraampjes. Wij gaan op deze zondag met deze wereld kennismaken en laten even alles achter ons!

Er is een middeleeuws dorp waar mooie muziek te horen is en om vijf uur kunnen we genieten van de Keltische folkband Rapalje!

Omdat het, vernieuwde park Vijversburg, ook wel bos van Ypey genoemd, 125 jaar bestaat en dit festival haar eerste lustrum beleefd, is er een heuse Kening striid! Een gevecht met echte mensen, harnassen en zwaarden.

Kijk voor nog meer informatie op de site: www.imaginarium-festival.nl Op deze zondag duurt het festival tot 19.00 uur.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.