In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Fietsexcursie Park vliegbasis Soesterberg

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 7 oktober 2018

Dit is een gecombineerde activiteit met de fietstocht door Petra georganiseerd deze dag. Wil je en de fietsexcursie doen en de route met Petra schrijf dan hier in. Wil je alleen de route met Petra doen schrijf dan bij haar in. We fietsen vanaf NS Bilthoven, waar we om 9.45 uur verzamelen om op tijd op de fiets in Soesterberg aan te komen.
We beginnen om 10.30 uur met deze 2 uur durende fietsexcursie om de natuur (ontwikkeling) olv een gids te bekijken. Na de tocht fietsen we naar de ontmoetingsplek in Maarn . Dit is ongeveer 45 minuten fietsen door prachtige glooiende bosrijke omgeving.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.