In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Fietstocht 37 kilometer - Maarn/in combinatie met fietstocht van Marja mogelijk

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 7 oktober 2018

Vandaag wil ik nogmaals de inmiddels bekende fietstocht fietsen in de omgeving van Maarn. deze tocht neemt u mee naar het open landschap van de Gelderse vallei, afgewisseld met prachtige bossen van de landgoederen Den treek-Henschoten en Noordhout.
Onderweg fietstsen we over oude post-en grenswegen en kunt u uitstapjes maken naar een mooi klein museum over de tweede wereldoorlog en de Pyramide van Austerlitz.
In de buurt van Scherpenzeel fietsen we onder andere langs het Valleikanaal.Het kanaal is gegraven in de 20 er jaren van de 20 ste eeuw om overtollig water af te voeren naar het Ysselmeer.
Deze fietstocht is goed te combineren met de excursie van Marja deze dag.(zie de activiteit van Marja op de site).


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.