In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Fietstocht en bezoek Ecomare op Texel

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 25 mei 2019

Wie heeft er zin in een dagje Texel en een bezoek aan natuurcentrum Ecomare ?

We nemen de veerboot van 10:30 uur. Het is voor sommige mensen misschien een beetje vroeg, maar zo heb je lekker veel aan je dag.
Vanaf de boot kun je in de haven direct een fiets huren bij fietsenverhuur de Veerhaven Texel. Meer info. hierover kun je vinden op www.fietsverhuurtexel.nl.
We fietsen langs de Noordzeekust. Allereerst gaan we even iets drinken/ lunchen in een gezellig strandpaviljoen. Hopelijk kunnen we daar even genieten van het voorjaarszonnetje.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.