Fietstocht duin en bosgebied omgeving Haarlem 47 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 23 september 2017

Vanaf het station is het maar 500 meter door de stad fietsen totdat we een rustig smal fietspad bereikt hebben die ons snel naar Overveen brengt. Vanaf Overveen fietsen we naar Driehuis toe.
Voorbij Driehuis fietsen we naar landgoed Beeckenstein en we gaan daar een mooie tuin bezichtigen en een koffiestop houden in een restaurant naast kasteel Beeckenstein.
We fietsen dan naar ijmuiden toe en we rijden daar De Kennemerduinen in.
We rijden daar door mooie bossen heen we zien vennetjes en we maken een picknickstop bij het Vogelmeer.
Daarna gaan we richting Zandvoort en we gaan dan via een mooi fietspad door de duinen naar Haarlem terug waar ik in de binnenstad nog een terrasje wil pakken.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.