Fietstocht Hoofddorp Langevelderslag Zandvoort Hoofddorp 50 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 20 augustus 2017

Hoofddorp heeft een mooi fietsennetwerk. Vanuit hier zit je zo in Hillegom en Langevelderslag. Daarna fietsen we door de duinen naar Zandvoort. Aan de andere kant van Zandvoort gaan we de duinen weer in om via Bennebroek weer naar ons beginpunt te fietsen. Onderweg is er genoeg gelegenheid om te stoppen en iets te drinken/eten, BV op het strand of een ander tentje.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.