Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Fietstocht Noord-Hollands Duinreservaat, Castricum, 55 km.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 16 juni 2019

Wie heeft er zin om mee te fietsen in het Noord Hollands duinreservaat?
Wij starten bij het station van Castricum en fietsen vervolgens door naar Egmond aan Zee. Hierna vervolgen wij de route langs de kust. Het is een mooie afwisselende route met hier en daar een klein duinklimmetje. Hierna fietsen wij door het gezellige dorpje Groet en gaan daarna door naar Schoorl.
Misschien heb je zin om op de hoge duin te klauteren die middenin het plaatsje Schoorl ligt.
We vervolgen de route naar Bergen en Egmond Binnen. Hier kunnen we even een bezoek brengen aan de abdij van Egmond om dan voldaan weer terug te keren in Castricum.
Tijdens de tocht doen wij meerdere keren horeca aan zodat er naast het fietsen heerlijk kan worden gerelaxed.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.