In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Fietstocht rondje Schagen

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 20 juli 2019

Dit keer een mooie afwisselende fietstocht in de kop van Noord-Holland.
We starten in het gezellige Schagen. Onze fietstocht gaat vervolgens langs de kust via Sint Maartenzee naar Callantsoog en Julianadorp. Hier kunnen we aan het strand van een lunch genieten.
Vervolgens steken wij over naar de andere kant van Noord- Holland en fietsen wij langs het
Waardkanaal naar het Amstelmeer waar je geniet van de vogels en de watersporters .
Langzamerhand fietsen wij via Kolhorn en Barsingerhorn weer terug naar Schagen. Na afloop kunnen wij nog even nagenieten van een terrasje.
De fietstocht is ong. 55 km. maar naast het fietsen is er genoeg tijd om even lekker te kunnen relaxen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.