In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Fietstocht vanuit Haarlem en bezichtiging twee tuinen. 45 km

Datum: 
Zaterdag 27 juli 2019

Van af het station fietsen we al snel Haarlem uit.
Via Overveen komen we na enkele kilometers bij een Heemtuin vlakbij Bloemendaal.
Hoewel ik er al tig keer langs gefietst ben, wist ik niet dat er achter een weg een heemtuin lag.
Afgelopen december kwam ik er toevallig. Het zag er wel leuk uit, maar rond die tijd viel er maar weinig te zien volgens een vrijwilliger die er werkte.
Dus ik wil er nu naar toe als alles bloeit.

We fietsen daarna langs de duinen naar Landgoed Beckenstein waar ook een mooie tuin is wat ik wil bekijken. Bij het buitenhuis Beckenstein kunnen we ook mooi koffie drinken.
We fietsen daarna richting ijmuiden toe en we gaan dan De Kennemerduinen in.
Via Parnassia komen we aan bij Bloemnendaal aan Zee.
Daar vandaan gaan we weer naar Haarlem toe.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.