Fietstocht vanuit Maarn 36 kilometer

Deelname door Klub Aktivo aan deze activiteit is geannuleerd
De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 9 september 2017

Mooie fietstocht vanuit Maarn, langs Pyramide van Austerlitz, Den Treek, weer terug naar Maarn
Vandaag wil ik deze mooie tocht herhalen, was vorig jaar een groot succes, vandaar.
Er zijn diverse mogelijkheden voor een kop koffie of thee of ander drankje onderweg.
Het is een afwisselend gebied, bosgebied en akkers.
Uiteraard behoort een pauze bij de Pyramide van Austerlitz tot de mogelijkheden.
Het is ongeveer rond de 40 kilometer, het kan naar wens wat langer of korter worden gemaakt. We beginnen met een kopje koffie bij de plaatelijke Bakkerij, waar ook een overheerlijk gebakje kan worden verorberd.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.