In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Welkomstaanbieding nu € 1.

Frans Hals Museum, Haarlem

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 24 november 2018

Over Frans Hals Museum
Precies 150 jaar geleden werd Frans Hals herontdekt als modern idool. Hij werd bewonderd en aanbeden door laat 19e-eeuwse kunstenaars als Manet, Singer Sargent, Max Lieberman en Van Gogh. Het Frans Hals Museum toont 120 unieke meesterwerken uit (inter)nationale musea en private collecties, zowel van Frans Hals als van zijn bewonderaars.
Ik heb 4 kaartjes gekregen voor de open dag van de Bank Giro loterij. Wie heeft er zin om hiervan mee te genieten. Wij worden om 13.30 verwacht en het programma is als volgt.
Koffie of thee met een lekkernij
Speedrondleidingen langs de belangrijkste hoogtepunten de tentoonstelling 'Frans Hals en de modernen'.
Laat uzelf gratis portretteren!
Workshop ‘Verven als Frans’


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.