Gevarieerde wandeling van Santpoort noord naar Overveen 16 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 17 februari 2018

De wandeling begint met bos, later open gebied omgeven met hoge duinen met struikgewas, mooie grote plassen onder andere Het Vogelmeer.
En 2 km strand.
De landgoederen Duin- en Kruidberg en Midden Herenduin zijn bijzonder afwisselend. Tijdens de wandeling wisselen bos, struweel en duingras elkaar af.

Vanaf de Hazenberg kun je de watertoren van Overveen en het strand van Zandvoort zien.

Voor deelnemers die daar zin in hebben kunnen we om +/- 17.30u gezellig gaan uit eten bij de Chinees in Overveen.

https://www.ns.nl/dagje-uit/wandelen/kennermerduinen.html


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.