Gevarieerde wandeling vanuit De Ruigenhoek (Gemeente Noordwijkerhout) 16 km.

Deelname door Klub Aktivo aan deze activiteit is geannuleerd
De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 10 maart 2018

We verzamelen ons eerst in cafe restaurant De Ruigenhoek waar we voordat we met de wandeling beginnen koffie drinken.
Mochten er te laatkomers zijn dan is het niet zo erg als we even moeten wachten. De wandeling gaat door het landgoed het Zuid-Hollands Landschap,
De Noordwijkse duinen, een stukje strand en we lopen vervolgens door de Amsterdamse waterleidingduinen weer terug naar De Ruigenhoek toe.
Halverwege is er horeca bij Langervelderslag en onderweg komen we nog leuke picknickbankjes tegen waar ik ook nog wil zitten.
We lopen langs mooie vennetjes, bossen, een stukje strand en door de duinen. Bij het eindpunt wil ik nog wat gaan drinken en als je dat wilt kan je er ook nog gaan uiteten.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.