In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Gezellig samen tafelen en kokkerellen in Waarder

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Vrijdag 14 september 2018

Heerlijk samen kokkerellen en tafelen. Het mag gewoon heerlijk bij mij thuis.

Ik zorg sowieso voor een gedekte tafel thee, koffie en een sapje.

Maar het leek me leuk om in overleg allemaal iets lekkers te maken en dit te delen.

De een een soepje de ander de toet... iemand een onderdeel van de hoofdmaaltijd...etc.

Nu iedereen begrijpt denk ik wel wat ik bedoel.

Om gerechtjes 'af te stylen' zijn een oven, magnetron en koel/vrieskast aanwezig.

Oja. Er zijn poezen aanwezig. Dit ff voor de mensen met een allergie.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.