Groene Wissel Breukelen: Utrechtse Veenweiden 2 (18 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 27 januari 2018

In dit symmetrische veenweidelandschap wandelen we niet alleen over lange rechte wegen (met hele mooie boerderijen!), maar ook over smalle dijkjes, lommerrijke wilgenlaantjes en over een natuurpad. We maken met deze wandelroute kennis met het Veenweidegebied rondom de dorpjes Kockengen, Portengense Brug en de buurtschappen Noordeinde en Oud-AA.

Ter info:
https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-breukelen/11169/


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.