Groene Wissel Combi: Bilthoven-Ridderoordse bossen en Pijnenburg (24km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 4 maart 2018

Dit is een Groene Wisselcombinatie van Bilthoven (32) en Den Dolder (26). We lopen langs de Kees Boekeschool en door de Ridderoordse Bossen gaan we naar en door Landgoed Eyckenstein en langs de Mauritshoeve. Verder is de wandeling afwisselend door de prachtige bossen van de landgoederen Splinterenburg en Venwoude. Via de kasteeltuin van Drakensteyn lopen we naar het Pluismeer. De terugweg gaat door het romantische landgoed Pijnenburg; ook daar kunnen we genieten van de uitgestrekte bossen en via een bosrijke villawijk wandelen we weer naar het station Bilthoven. HET WANDELTEMPO IS WAT HOGER DAN NORMAAL, HOUD DAAR DUS REKENING MEE!!


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.