In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Welkomstaanbieding nu € 1.

Groene Wissel Den Bosch: Moerputten, Rijskampen en Vughtse Lunetten (16 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 4 november 2018

Vanaf de achterkant van het station wandelen we over leuke paadjes door groenstroken naar de hoge spoordijk van voormalige goederenspoorlijn de 'Halve Zolenlijn'. Deze bijnaam refereert aan de schoenindustrie van toen langs deze lijn. We kuieren maar liefst drie kilometer over het tracé daarvan, met onderweg als spectaculair hoogtepunt de 600 m lange Moerputtenbrug. Deze spoorbrug is geschikt gemaakt voor wandelaars en gaat (hoog) dwars over moeras/natuurgebied de Moerputten. Daarna volgt een grasdijk dwars door de Rijskampen, een bijzonder vogelrijk natuurgebied. Het tweede deel van de route komt over de beboste dijken langs het Drongelens Kanaal en door het bos van de Vughtse Lunetten.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.