In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Groene Wissel Driebergen-Zeist: Zeister landgoederen en Slot Zeist (16km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 13 januari 2019

Al na een paar minuten wandelen we door een prachtig park naar en dan door de bos- en heidegebieden Bornia en Heidestein. De kans is groot daar de schapen te zien en anders wel bij de grote schaapskooi waar we langs komen. Via het Zeisterbos wandelen we door een handvol prachtige en romantische Zeister landgoederen naar het indrukwekkende Slot Zeist. Het laatste deel gaat langs Wibi Soerjadi's landgoed Wulperhorst en door landgoed Blikkenburg. Bijna aan het einde komen we nog langs een pannenkoekenhuis...

Meer info:
https://www.wandelzoekpagina.nl/groene_wissels/toon.php?nummer=10995
https://princenhof.info/

Advies: Goede wandelschoenen


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.