Groene Wissel Ede-Centrum: Edese Bos en Heide (14 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 23 december 2017

We maken een prachtige afwisselende wandeling door het Edese Bos en over de uitgestrekte Edese Heide. Daar wandelen we langs een paar grafheuvels en zullen we genieten van de vergezichten. De inwendige mens kunnen we niet alleen halverwege maar ook vooraf in het gezellige centrum van Ede versterken. Op doordeweekse dagen kan er boven de Edese Heide weleens met helikopters gevlogen worden. Op mooie weekenddagen kan het 's middags wat druk zijn, dus ga dan voor uw rust lekker op tijd aan de wandel.

Ter info:
http://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-ede-centrum/11671/


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.