In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Groene Wissel Lelystad: Het Zuigerplaspark (13 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 12 mei 2019

Vandaag maken we kennis met deze bruisende moderne stad in de Flevopolder! Na de gezellige winkelstraten kunnen we genieten van de modern vormgegeven Stadschouwburg Agora en wandelen we langs groene stroken en ruim opgezette woonwijken naar het Zuigerplaspark; een groot bosgebied op de vette klei van de voormalige Zuiderzee. We maken daar een flink rondje om de grote Zuigerplas en wandelen door de landelijke stadsrand en moderne woonwijken (met onderweg een prachtig park) weer naar het station.
Na afloop van de wandeling kunnen we nog ergens iets gaan drinken en/of een hapje eten met als toetje een lekker ijsje bij Billy's (https://www.billyslelystad.nl/).


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.