Groene Wissel Maarn: Pyramide van Austerlitz (19 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 26 augustus 2017

Met deze zeer afwisselende bosrijke wandeling komen we langs het Henschotermeer, de Pyramide van Austerlitz en Huys te Maarn. Onderweg doorklieven we enkele fraaie landgoederen en wandelen we door het dorpje Austerlitz. Daarna wandelen we over intieme slingerpaadjes en majestueuze lange boslanen naar en door Landgoed Huys te Maarn. Aan het einde van de wandeling zullen we genieten van het fraaie Maarnse Raadhuisje. Op mooie zomerse dagen kan het bij en rond het Henschotermeer (een enorme recreatieplas) best wel druk zijn en de Pyramide van Austerlitz is een toeristische attractie.

Ter info: http://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-maarn/11642/


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.