Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Groene Wissel Oosterbeek: Mariëndaal en Warnsborn (17 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 17 februari 2019

Met deze wandeling maken we uitgebreid kennis met de schitterende, zeer afwisselende omgeving van Oosterbeek. We wandelen langs Hotel Schoonoord via de Hemelse Berg (een prachtig romantisch parklandschap) naar en door de uiterwaarden van de Rijn. Genieten zullen we ook van de bosrijke, statige en sfeervolle landgoederen Mariëndaal en Warnsborn alsmede van de bossen, vijvers en vele beken in landgoed De Vijverberg. Onderweg komen we door de Groene Bedstee; een ruim 300 meter lang wandelpad in een dikke haag. Het laatste deel gaat door het uiterst stille Missionarrissenbos, behorende bij de Abdij Koningsoord waar we langs komen. Op de terugweg wandelen we langs een openluchtkapelletje (compleet met kaarsjes) en bezoeken we uiteraard de indrukwekkende Airbornebegraafplaats.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.