Groene Wissel Schagen: Westfriese Omringdijk (17 km)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 3 december 2017

Vanaf de Westfriese Omringdijk genieten we van de vergezichten over het uitgestrekte polderlandschap. Deze wandeling gaat eerst door het gezellige centrum van Schagen en over een deel van een oud tramtracé, nu een bebost en fraai wandelpad. Na de dijk, vanaf het dorpje St. Maarten, wandelen we over doorgaans rustige asfaltwegjes via kleine buurtschappen door weidse akkerlandschappen. Over het graspad langs de Tolkervaart en een langs poldertjes slingerende landweg wandelen we weer terug naar het station van Schagen. Hierna kunnen we in het centrum van Schagen nog iets gaan drinken en eventueel nog wat eten.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.