In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Groene Wissel Utrecht-Lunetten: Amelisweerd en Kromme Rijn, 10 of 15 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 25 november 2018

Vanaf het station Lunetten wandelen we over het jaagpad langs de Kromme Rijn. Bij voldoende plaats stoppen we bij Theehuis Rhijnauwen voor thee of koffie en waar je ook een overheerlijke pannenkoek kunt bestellen! Daarna langs Fort Rijnauwen en het bos in en dan door het fraaie landgoed Amelisweerd.
Zijn er mensen die niet verder willen dan 10km, zij lopen dan weer terug naar Station Utrecht-Lunetten. Ik loop verder naar de Utrechtse binnenstad. Dan is de afstand 15km. Daar kunnen we nog iets drinken.

Info: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-utrecht-lunetten...


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.