Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

Groene Wissel Zaltbommel: Hurwenense Uiterwaarden (12 km) en Museumbezoek: Stadskasteel Zaltbommel

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 21 september 2019

We maken eerst een korte wandeling door Zaltbommel met daar een paar leuke verrassingen: een wandelpad over de beboste vestingwal, een kruiden- en heemtuin, het Maarten van Rossumhuis (museum), de St. Maartenskerk (vaak open, dus te bezichtigen), het gezellige marktplein en een wandelboulevard langs de Waal. Daarna wandelen we over graspaden strak langs de Waal naar de uiterwaarden van Hurwenen (de Kil van Hurwenen) waar we over een lage zomerdijk een prachtige wandeling doorheen maken. Over de Waaldijk (met een spectaculair uitzicht over die uiterwaarden) wandelen we weer naar het station.

Ter info:
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-zaltbommel/11958/
www.stadskasteelzaltbommel.nl


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.