Herfst op de Hoge Veluwe, wandeling 16 km.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 28 oktober 2017

We wandelen vanuit de ingang Otterlo over Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het park is uniek door de combinatie van natuur en cultuur.
Het uitgestrekte natuurgebied bestaat voor ongeveer de helft uit naald- en loofbos en voor de andere helft uit open terrein heidevelden, ruige grasvlakten, moeras, ven en stuifzand.
In het park leven veel reeën, vossen, wilde zwijnen, edelherten, moeflons en dassen.

Na de wandeling gaan we naar het Museonder en het Kröller-Müller Museum.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.