Hermitage Amsterdam

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 3 maart 2018

Vandaag bezoeken we de tentoonstelling “Hollandse meesters uit de Hermitage”.
Voor het eerst in haar bestaan heeft de Hermitage Amsterdam vele Hollandse meesters uit de beroemde collectie in St.Petersburg naar Nederland gehaald.
De Keizersvleugel staat in het teken van de belangrijkste verzameling Hollands schilderkunst van buiten Nederland: namelijk die van de Hermitage.
Maar liefst 63 werken van 50 schilders komen naar Amsterdam.
Een buitengewone tentoonstelling die de schilderijen voor het eerst in 250 jaar weer even “thuis” brengt.
Meer info: www.hermitage.nl


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.