Historische driehoek Hoorn - Medemblik - Enkhuizen en Zuiderzeemuseum

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Donderdag 10 mei 2018

Vandaag, op Hemelvaartsdag, gaan wij de Historische driehoek doen. Wij stappen in Hoorn in een stoomtram naar Medemblik. Onderweg stopt de stoomtram een paar keer, hier krijg je de korte gelegenheid om de tram te verlaten. Na deze korte stops komen wij in Medemblik aan. Hier hebben wij de gelegenheid voor een "snelle" lunch. In het centrum is de bakkerijmuseum, heb je interesse laat het ter plaatse even weten.

Om 13.20 vertrekt de enige museumboot, op die dag, richting Enkhuizen. Als je die mist, kun je alléén terug met de stoomtram naar Hoorn. Óf anders de reguliere bus.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.