In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Imminkhoevewandeltocht in Lemele 10 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 16 september 2018

Wie gaat er mee met de jaarlijkse Imminkhoevewandeltocht op zondag 16 september?

De tocht voert over de Lemelerberg en Archemerberg. Omdat de organisatie mij vertelde dat de 10 km mooier is (met vergezichten) en wat zwaarte betreft te vergelijken is met 15 km heb ik gekozen voor de 10 km. Er zitten bij de 10 km kuitenbijters en bij de 13 niet.

De kosten zijn voor volwassenen 6,50 en voor mensen, die lid zijn van de wandelbond 5,50. Je krijgt er een kop soep voor en een knuffel (niet van mij, maar van de Imminkhoeve;-) Een Imminkhoeveknuffel dus.

De opbrengst gaat naar de Imminkhoeve en is voor mensen, die gehandicapt zijn. Het is dus ook voor een goed doel.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.