In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Jaarfeest 2019, Hilversum

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 6 april 2019

Ja, er komt weer een Jaarfeest. Wij gaan dit jaar naar Hilversum.Hier gaan wij eerst een wandeling maken door de stad van Dudok en de omliggende natuur. Deze wandeling zal ongeveer 13 km zijn.Onderweg kunnen wij even kort pauzeren en wat drinken bij Beeld en geluid.
Ben je niet zo'n wandelaar, maar wil je wel de hele dag in Hilversum doorbrengen, een bezoek aan het Museum Hilversum of Beeld en geluid behoort ook tot de mogelijkheden. Beiden zijn gratis met MJK. Beeld en geluid ook met je BankGiro Loterij VIP-KAART, anders Hilversum €6.-Beeld en geluid €16.--
Om 16.00 uur worden wij verwacht bij de bowling, waar wij om 16.30 de ballen mogen laten rollen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.