In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Kaasmuseum en biermuseum te Alkmaar

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 16 maart 2019

Vanmiddag bezoeken wij het kaas- en biermuseum, voordat wij een museum in duiken gaan wij eerst een kop koffie en/of thee drinken.

Vanuit het Hollands kaasmuseum, kijkt men sinds 1983 uit over het wereldberoemde Waagplein.
Bovenin het monumentale waaggebouw, bevindt zich het Hollands kaasmuseum.
Hier staan de twee bekendste kazen uit Nederland centraal: de kleine ronde Edammer en de grote platte Goudse kaas.
De collectie bestaat uit historische objecten van Stichting Hollands Zuivelarchief, schilderijen over bereiding van kaas, handel & het leven op het platteland.

Meer info: www.kaasmuseum.nl


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.