Kerstconcert Jan Vayne en Pieter Jan Leusink met orkest, tenor en sopraan, Naarden

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Dinsdag 19 december 2017

dit is een prachtig kerst concert , ik ben vorig jaar ook geweest,de akoestiek in de grote kerk is erg mooi en de kerk is van binnen prachtig.
jaarlijks wordt hier ook de mattheus gegeven.
het concert is klassiek met een koor, tenor en sopranen, prachtig en gevoelig.

niet bang zijn dat ik jullie oplicht, ik heb het gelezen over een Jolanda.
REAGEER NOU HET IS EEN PRACHTIG CONCERT


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.