In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Kerstmarkt in Oberhausen/Essen. Let op: datum is gewijzigd!!

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 8 december 2018

Ik heb een ticket geboekt voor de kerstmarkt in Oberhausen/Essen op zaterdag 8 december. Oberhausen schijnt één van de mooiste kerstmarkten in Duitsland te zijn.
Heeft er iemand zin om mee te reizen naar de kerstmarkt in Oberhausen?
Alle informatie en om te boeken kun je vinden op de website van Brouwertravel https://www.brouwertravel.nl/vandekrant.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.