Kunsthal Rotterdam: Hyperrealisme Sculptuur.

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zaterdag 19 mei 2018

Vandaag gaan we naar de tentoonstelling Hyperrealisme Sculptuur”. Met deze tentoonstelling zet de Kunsthal Rotterdam de stap naar de derde dimensie.
De tentoonstelling presenteert een unieke selectie hyperrealistische werken van de belangrijkste beeldhouwers van de afgelopen vijftig jaar. Van de vroege Amerikaanse pioniers, onder wie George Segal, Duane Hanson en John DeAndrea, tot de opkomst van de internationale beweging, vertegenwoordigd door o.a. Juan Munoz (Spanje), Marizio Cattelan (Italië) en Berlinde Bruyckere (België).
Voor meer info: www.kunsthal.nl.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.