In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

LAW Groene Hart pad 18,5 km Schiedam/Kethel - Delft

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 23 september 2018

Vandaag de laatste en korte etappe van het Groene Hartpad. We lopen door het Delfland naar Delft. Ondanks de drukte van de randstad met veel bebouwing en snelwegen is ook hier nog groen en open ruimte te vinden. We wandelen langs vlaardingen door de Vlietlanden naar Schipluiden. Na Schipluiden kruisen we de A4 om vervolgens door verschillende wijkparken van Delft bij het station te eindigen.

Het is mijn bedoeling om door te lopen naar de Markt en daar ca. 14:30/14:45 aan te komen.

Om 15:00 volgt een stadswandeling in Delft. Je bent automatisch aangemeld, want aanmelden voor 2 activiteiten op 1 dag kan niet. Na de wandeling gaan we nog een hapje eten.
Mocht je niet mee willen of kunnen dan graag even afmelden zodat ik je plek aan een ander kan geven.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.