LAW Groene Hart pad 24 km, Stolwijk - Capelle

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 27 mei 2018

Deze etappe kent twee gezichten. Eerst volgen we de lintbebouwing en typische kades van het hollands weide landschap door de krimpenerwaard tot aan Ouderkerk. Daar houden we rust om een kop koffie/thee te drinken in de lokale café. Vervolgens nemen we de pont naar de overkant. Daar wandelen door het parklandschap van de uitdijende stad met zijn vinexlocaties. Bij de metro in Capelle eindigt deze etappe.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.