LAW Groene Hart pad 26,5 km, IJsselstein - Stolwijk

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 22 april 2018

Vandaag een etappe die met recht door het groene hart gaat: veel groen en weinig bebouwing. Nadat we IJsselstein achter ons gelaten hebben komen we op de kade (in lokaal dialect: de kaai) die de scheiding vormt tussen de ontgonnen scopen links en rechts van de kade. In de lopikerwaard zien we de gehuchten Polsbroekerdam en Polsbroek. In Vlist stoppen we voor een kop koffie en daarna volgt het laatste stuk naar Stolwijk. In deze periode van het jaar zien we mogelijk onderweg de eerste bloesem.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.