law Grote Rivierenpad 21 km Nieuwerkerk ad IJssel-Krimpen ad IJssel

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 24 september 2017

Vandaag dan de laatste wandeling van het Grote Rivierenpad en de Rotte Merenvariant. mooier dan verwacht, hoorde ik vele malen!
We beginnen op het station van Nieuwerkerk en lopen langs de kroeg, waar die arme Jan vorige keer lauw bier kreeg.... Langs de Ringvaart lopen we naar Moordrecht, de naam betekent moeras-overvaart. hier nemen we dus het pontje naar de overkant van de IJssel. (ja, ik heb de tijden van de pont gecheckt, en hij vaart!!) Dan meren we aan in Gouderak, een klein idyllisch dorpje. Met de nadruk op klein. Via de oude Snippejagerskade lopen we de polder in, volgens het boekje een fraai Tiendweg.
En zo komen we via het Loetbos weer bij het Grote Rivierenpad.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.