In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

Law Grote Rivierenpad 24 km Rotterdam-Nieuwerkerk

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 27 augustus 2017

Vandaag lopen we de derde etappe van de A variant rondom Rotterdam. We vertrekken vanaf CS Rotterdam en lopen naar het beginpunt van onze route de Bergsche Voorplas. Langs de jachthaven en de oevers van de Rotte ( wie kent dit kinderliedje nog?) via Terbregge, de Rotte Meren naar Zevenhuizen voor de koffie.
Of misschien pakken we al eerder een koppie troost.vanaf Zevenhuizen een lange weg langs het kanaal naar Nieuwerkerk aan de IJssel. Hier pakken we de trein. In september nog 1 wandeling en dan gaan we hoogst waarschijnlijk het Groene Hartpad lopen.
PS excuses voor de "oude" foto's. Maar ze zijn wel rechtop deze keer!


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.