Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

LAW XVI = Limespad = Albaniana - Tres Pontes 24 km (Alphen a/d Rijn - Driebruggen)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 27 januari 2019

Voor deze dag staat Etappe III van het Limespad gepland. De start is bij NS station Alpen a/d Rijn.
De route loopt langs verschillende vindplaatsen van Romeinse forten in Alphen, Zwammerdam en Bodegraven. Op één van deze vindplaatsen ligt nog steeds een fort. Dat fort is van recentere datum en maakt deel uit van de Hollandse waterlinie. Het ligt op een strategische plek aan de oude rijn en de enkele Wiericke.
In Zwammerdam zijn verschillende boomstamkano's gevonden. Deze eerste rijnaken van Romeinse makelei werden gebruikt voor vervoer van vracht tussen de verschillende nederzettingen langs de Rijn.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.