In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 3 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

LAW XVI = Limespad = Amerongen - Wageningen 26 km

Datum: 
Zondag 28 juli 2019

Etappe VIII: Vanuit het dorp wandelen langs het kasteel naar de kade om het veer richting Eck en Wiel te nemen. We lopen vandaag langs de boomgaarden in de Betuwe. In één van de grotere plaatsen vandaag, Lienden of Kesteren, maken we stop. Vandaag geen forten of Romeinen. In Kesteren is een Romein militair grafveld gevonden. Er zijn ook graven van paarden gevonden, mogelijk was er ooit een afdeling ruiterij gelegerd. Na Kesteren lopen we weer naar de Nederrijn. Bij Opheusden nemen we de pont naar de noordzijde van de rivier. Daar lopen we door natuurgebied de Blauwe Kamer naar Wageningen. We eindigen vandaag bij het busstation in Wageningen.

!! Attentie: In verband met lange/ongunstige aanrijtijden OV probeer ik alternatief vervoer te regelen.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.