In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

LAW XVI = Limespad = Driebruggen - de Meern 25 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 24 februari 2019

Voor deze dag staat Etappe IV van het Limespad gepland. We starten in Driebruggen en wandelen door het weidse polderlandschap. Hier vind je weinig sporen terug uit de Romeinse tijd. Dat wordt anders wanneer we de stad Woerden (castellum Laurum)binnenlopen. In het centrum zijn de contouren van het voormalige castellum in de bestrating aangebracht. Er zijn ook verschillende schepen opgegraven, waarvan enkele tot kort geleden ook als varende reproductie te bezichtigen waren. Na Woerden volgens we de Limes langs de oude Rijn naar Harmelen. Vanaf Harmelen loopt het laatste stuk van de etappe langs de gegraven Leidsche Rijn naar de Meern.

Attentie!!


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.