In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Welkomstaanbieding nu € 1.

LAW XVI Limespad -- Katwijk - Leiden -- 25 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 21 oktober 2018

"Rare Jongens, die Romeinen" is een bekende quote uit Asterix en Obelix. Veel Romeinen zullen we niet tegenkomen en zeker niet zoals Asterix en Obelix ze hebben leren kennen zo'n 2000 jaar geleden. Niettemin zijn er in Nederland nog veel overblijfselen die herinneren aan de tijd waarin de Romeinse legers ten strijde trokken tegen de Germanen en een scheidslijn tussen cultuur en barbaarsheid trokken. Het LAW heeft een nieuw pad uitgezet dat deze scheidslijn volgt: het Limespad ofwel grensweg. Het pad begint in Katwijk en eindigt achter Nijmegen op de grens met Duitsland en loopt langs meerdere castella en romeinse heirbanen. Recentelijk werd een de fundering van een oude Romeinse weg blootgelegd in de buurt van Valkenburg (ZH).


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.