Binnenkort verhuizen we naar aktivo.ning.com. Klik hier voor meer informatie.

LAW XVI = Limespad = Lunetten - Ossenwaard 25 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 28 april 2019

Etappe VI: We verlaten de stad en komen snel in het buitengebied Na een goed uur komen langs de vindplaats van fort Fectio. Even verderop stoppen we voor koffie bij het Fort Vechten in de nieuwe Hollandse waterlinie. Tevens is er gelegenheid voor een kort bezoek aan het museum (neem je museumjaarkaart mee) We lopen naar de Kromme Rijn en volgen die verder langs Bunnik, Odijk en Werkhoven richting Cothen. Daar pakken we de bus richting Utrecht.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe tot 1 oktober 2019 vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je tot 1 oktober 2019 toegang alle details van de activiteiten, zodat je maximaal twee keer overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers.

Na 1 oktober verhuizen we naar https://aktivo.ning.com. Je kunt je daar tot 1 oktober voor 1 euro inschrijven om 1 maand onbeperkt mee te doen. Daarna zijn de kosten € 9,95 per 3 maanden of € 29 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.