In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

LAW XVI = Limespad = Lunetten - Ossenwaard 25 km

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 28 april 2019

Etappe VI: We verlaten de stad en komen snel in het buitengebied Na een goed uur komen langs de vindplaats van fort Fectio. Even verderop stoppen we voor koffie bij het Fort Vechten in de nieuwe Hollandse waterlinie. Tevens is er gelegenheid voor een kort bezoek aan het museum (neem je museumjaarkaart mee) We lopen naar de Kromme Rijn en volgen die verder langs Bunnik, Odijk en Werkhoven richting Cothen. Daar pakken we de bus richting Utrecht.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.