In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je daar nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

LAW XVI = Limespad = Matilo - Albaniana 25 km (Leiden - Alpen a/d Rijn)

De inschrijving via Klub Aktivo voor deze activiteit is gesloten
Datum: 
Zondag 25 november 2018

Voor deze dag staat Etappe II van het Limespad gepland. De start is bij NS station Lammenschans. Matilo en Albaniana zijn de namen van Romeinse castella op de Tabula Peutingeriana. Deze plekken liggen nu in Leiden resp. Alphen. Deze kaart is een reproductie van een oude Romeinse reiskaart uit de IIIe of IVe eeuw. De kaart dankt zijn naam aan de humanist Konrad Preutinger uit Augsburg die een nieuwe kopie liet maken van XIIIe eeuwse perkamenten versie van bijna zeven meter.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.