In de periode 1/7 tot 1/10 verhuizen we naar aktivo.ning.com. Schrijf je nu alvast in voor 6 maanden voor maar € 1. In september ontvang je een kortingscode voor aktivo.ning.com om je reeds betaalde inschrijfgeld voor aktivo.nl te compenseren. Klik hier voor meer informatie.

LAW XVI = Limespad = Ossenwaard - Amerongen 23 km

Datum: 
Zondag 26 mei 2019

Etappe VII: De start is bij de bushalte bij Ossenwaard tussen Werkhoven en Cothen. We volgen de Kromme Rijn verder langs Cothen naar Wijk bij Duurstede. Daar steken we de Nederrijn over en lopen stroomopwaarts door een vruchtbaar deltagebied van de Rijn. Hopelijk zien we de eerste bloesem in de vele fruitboomgaarden. Via Maurik wandelen we richting Maurikse en Ecksche waarden We nemen het veer terug naar de noordoever van de Nederrijn. We lopen langs kasteel Amerongen en in het dorp pakken we de bus richting Utrecht.


[ingekort]

Schrijf je gratis in om verder te lezen en mee te doen aan deze en andere activiteiten met alleenstaanden van jouw leeftijd.


Wil je op proef meedoen met onze activiteitenclub? Schrijf je gratis in en doe twee maanden vrijblijvend mee. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

Na inschrijven krijg je twee maanden lang toegang alle details van de activiteiten, zodat je overal aan kunt meedoen, als je wilt. Je ontvangt de wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten. Je krijgt toegang tot het prikbord, het forum van Klub Aktivo en je kunt mailen met andere deelnemers. Na twee maanden besluit je of je je inschrijving wilt verlengen voor €25 per jaar.

Activiteitenclub Klub Aktivo is actief in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.